Training - Duurzaam betrokken

Training – Duurzaam betrokken

Introductie training

Wereldwijd is 14% van de medewerkers slechts écht betrokken bij zijn of haar werk dus hier is nog heel veel winst te behalen. Betrokken medewerkers zijn enorm waardevol voor organisaties, het is een hele krachtige win – win. Betrokken medewerkers krijg je door medewerkers te betrekken op een natuurlijke wijze. Samenwerking is bijvoorbeeld een overlevingsdrang vanuit de oertijd, maar weten we ook hoe deze tot maximale wasdom komt. Door meer inzicht in de natuurlijke gedragingen van de mens kun je de betrokkenheid enorm beïnvloeden naar een veel positiever percentage. En heel moeilijk is dat eigenlijk niet eens. Alles begint bij het inzicht hoe onze interne code precies werkt.

Inhoud training

Natuurlijk! Betrokken is een training waarin we gaan kijken naar wat de natuurlijke drivers van mensen zijn waar het gaat om de betrokkenheid bij hun werk en de organisatie waar ze werken.

Uitgangspunt voor deelname aan deze training is dan ook de wens van de organisatie om te komen tot een grotere betrokkenheid van medewerkers op natuurlijke wijze. Doel is om het potentieel van de medewerkers beter tot uiting te laten komen en te laten groeien, zodat medewerkers in hun kracht komen. Dit gebeurt als ze de ruimte en veiligheid voelen om hun kwaliteiten in te zetten en hun talenten te ontplooien.

Voor wie 

De training Natuurlijk! Betrokken is bedoeld voor de formele en informele leidinggevende en veranderrollen in een organisatie. Het gaat om kennismaking met en inzicht in hoe de natuur en haar wijsheid organisaties kan verder helpen als het gaat om betrokkenheid. Deze training werpt vooral vruchten af voor groepen leidinggevende rollen binnen één organisatie of een team dan wel afdeling van een organisatie. Indien meerdere posities binnen de organisatie dezelfde taal spreken, een gezamenlijke aanpak hanteren en elkaar helpen bij het toepassen van de natuurprincipes, zal de impact ervan en dus de oogst toenemen.

Wat kan de deelnemer na de training?

  • Reproduceren welke natuurprincipes uit het framework van Natuurlijk! direct en indirect van belang zijn voor het verbeteren van de betrokkenheid van medewerkers
  • Doorzien en ervaren hoe die principes werken en welke uitwerking ze hebben op medewerkers indien goed toegepast
  • Beoordelen wat de toegevoegde waarde en de potentie van deze principes is voor de eigen organisatie

Hoe lang duurt deze training?

  • De training duurt 1 dag.

Wat kost de training?

  • 495 EURO per persoon / Het gaat om een open inschrijvingsmogelijkheid
  • Inbegrepen is de locatie, eten, drinken en de serie E-books ter waarde van 192 Euro rond het thema Duurzame innovatie en complexiteit. In totaal bijna 1500 pagina’s met best practices, ervaringen, voorbeelden, tips en plannen van aanpak

Met hoeveel deelnemers kan een workshop starten?

  • Het minimale aantal deelnemers is 6

Waar wordt de workshop gegeven?

Aanvullende diensten naar aanleiding van deze workshop:

  • Aanvullend op de workshop kan in een gesprek met elkaar bepaald waar de vervolgbehoefte ligt en welke vervolgstappen het beste zouden passen. Dit aanvullende gesprek zit niet in de kosten van de training opgenomen.

Nieuwsgierig geworden naar wat Natuurlijk voor jou kan betekenen?

Neem direct contact op!