Natuurlijk! Design

Natuurlijk! Design

Inhoud training

Natuurlijk! Design is een workshop waarin we samen met de deelnemers stap voor stap gaan werken aan een nieuw design. Uitgangspunt is het verlangen van de organisatie om te komen tot een regeneratief design ook al weet het nog niet precies hoe daar te komen. Tijdens deze workshop wordt de basis van een regeneratief design geproduceerd voor jouw praktijk.

Voor wie

De deelnemers hebben de training Natuurlijk! Organiseren reeds gevolgd en zo is het inzicht verkregen dat de organisatie een nieuw regeneratief design wil produceren. Een diverse groep – een dwarsdoorsnede van de organisatie – gaat tijdens deze workshop met elkaar aan de slag om uiteindelijk te komen tot dat nieuwe design. Deze groep is zodanig samengesteld dat diverse onderdelen van de organisatie zo goed mogelijk vertegenwoordigd zijn, zodat de basis van dit nieuwe design aansluit bij de werkelijkheid.

Wat is de oogst

Inzicht in één of meerdere scenario’s richting een regeneratieve toekomst als organisatie.

Hoe lang duurt deze workshop?

De workshop duurt 5 dagen en er wordt in deze periode bewust vertraagd om uiteindelijk meer creativiteit en innovatieve gedachten los te maken in de groep. Deze vertraging blijkt steeds cruciaal.

Wat kost de workshop?

Prijs op aanvraag

Deze workshop is alléén voor bedrijven, niet voor individuele deelnemers.

Met hoeveel deelnemers kan een workshop starten?

Het minimale aantal deelnemers is 6 en maximaal 14

Waar wordt de workshop gegeven?

Locatie Het Koetshuis

Voorweg 97

2391 AG  Hazerswoude dorp

Aanvullende diensten naar aanleiding van deze workshop:

Aan het einde van de workshop wordt met elkaar bepaald waar de behoefte ligt. In onderling overleg zal gekeken worden naar welke vervolgstappen het beste zouden helpen. Maatwerk dus.

Nieuwsgierig geworden naar wat Natuurlijk voor jou kan betekenen?

Neem direct contact op!